Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

 

Κίνα Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Η Co. διεθνούς εμπορίου Xinbeichen Wuxi, ΕΠΕ συμμετέχει κυρίως στο σύστημα εγχύσεων καυσίμων diesel. Έχει μια μεγάλη ιστορία της λειτουργίας και μια πλήρη σειρά των προϊόντων. Πωλείται στην Αμερική, την Ευρώπη, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή, τη Νοτιοανατολική Ασία και άλλες θέσεις του κόσμου, και έχει κερδίσει την έγκριση των ξένων πελατών.

 

Η επιστήμη και η τεχνολογία είναι η αρχική παραγωγική δύναμη, και η τεχνολογία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για να προωθήσει την πρόοδο και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Στηριζόμαστε στην ποιότητα για να καθιερώσουμε την αξιοπιστία, στηριζόμαστε στην αξιοπιστία για να ανοίξουμε την αγορά, στηριζόμαστε στην αγορά για να αυξήσουμε την αποδοτικότητα, στηριζόμαστε στην αποδοτικότητα για να προωθήσουμε την ανάπτυξη. Εξ αρχής, η επιχείρηση έχει συμφωνήσει με τη «φήμη πρώτα, αρχή πελατών πρώτα», βάλτε πάντα τα συμφέροντα των πελατών πρώτα, που αφιερώνονται στον κάθε πελάτη μας για να παρέχουν τα καλύτερα προϊόντα και την καλύτερη υπηρεσία.

 

Η επιχείρηση που εμμένει στην έννοια του παγκόσμιου επιχειρηματικού πεδίου, καλωσορίζει τους εσωτερικούς και ξένους εμπόρους για να επισκεφτεί τη συνεργασία, win-win μέλλον!

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. διεθνούς εμπορίου Xinbeichen Wuxi, ΕΠΕ, μετά από τα έτη προσπαθειών, έχει αναπτυχθεί σε μια επιχείρηση σπονδυλικών στηλών στην αντλία πετρελαίου της Κίνας και τη βιομηχανία ακροφυσίων. Τα προϊόντα του πωλούνται σε όλο τον κόσμο, και έχουν αναγνωριστεί ευρέως και έχουν εγκωμιαστεί από τους πελάτες.

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : XBC

Αριθμός Υπαλλήλων : >100

Ετήσιες πωλήσεις : >2 Million

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Πιστοποιήσεις