Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η Bella είναι πολύ καλός προμηθευτής και καλός φίλος μας. Μας βοηθά να αγοράσουμε τα αγαθά με την πολύ καλή ποιότητα και την υψηλή τιμή, έτσι κρατάμε μια μακροχρόνια σχέση επιχειρησιακής συνεργασίας.

—— Nick

Η πολύ καλή υπηρεσία, από την επιχειρησιακή έναρξη, εσείς έχει τις καλές επικοινωνίες και τον καλό ασθενή για να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις λεπτομερειών. Το προϊόν είναι άριστες ποιότητα και συσκευασία πολύ καλά. Θα διατάξουμε από αυτήν την επιχείρηση πάλι.

—— Paul

Όταν πρώτα χρόνος συναντιόμαστε στην έκθεση automechanika της Φρανκφούρτης, μας παρουσιάζετε αγαθά σας, και μας προσκαλείτε για να επισκεφτείτε την πόλη σας και την επιχείρησή σας, είστε πολύ συμπαθητικοί άνθρωποι και μας θεραπεύετε πολύ καλά. Εκείνος ο χρόνος ξεκινάμε τη νέα επιχείρηση. Μέχρι τώρα ήδη συνεργασία αρκετά έτη, εγώ ελπίζουμε να σας δούμε πάλι, είστε ευπρόσδεκτοι να επισκεφτείτε την πόλη και την επιχείρησή μας την επόμενη φορά.

—— Jorge

Είμαι Online Chat Now
Γραμμή Παραγωγής
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd

  • Γραμμή Παραγωγής

    Η γραμμή παραγωγής μας αποτελείται από τον παγκόσμιο τοπ επαγγελματικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των ελβετικών εργαλείων μηχανών EDM, του γερμανικού μέσου μύλου εδρών τρυπών, του αμερικανικού επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρου, κ.λπ. Η επιχείρηση εξοπλίζει τους ισχυρούς μηχανικούς και την ομάδα μεταπωλήσεων, με την περιεκτική παραγωγή και τον πειραματικό εξοπλισμό, έτσι ώστε ολόκληρη η διαδικασία και η διαδικασία μπορούν να εφαρμοστούν ομαλά, ώστε να τεθούν καλά θεμέλια για ολόκληρη την ποιότητα των προϊόντων, και να παρασχεθούν επίσης οι πελάτες την καλύτερη εξασφάλιση ταχύτητας και ποιότητας ανάπτυξης.

  • OEM / ODM

    Μπορούμε να παρέχουμε το σχέδιο προϊόντων OEM/ODM. Σήμερα, δίνουμε την προσοχή για να κάνουμε τα προϊόντα με τα σχέδια και τα δείγματα από τους πελάτες (cOem) για να καλύψουμε των όλο και περισσότερο τις απαιτήσεις υπερπόντιων πελατών.

  • Ε & Α

    Από την καθιέρωσή του, ερευνητικό κέντρο έχει συμβαδίσει με τη The Times της low-carbon οικονομίας, που καταβάλλει αδιάλειπτες προσπάθειες στην έρευνα και αναπτύσσει την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τεχνολογία καυσίμων υψηλών κοινή ραγών, καθώς επίσης και την ανάπτυξη των διάφορων σειρών προϊόντων συστημάτων καυσίμων μηχανών diesel εσωτερικών και υπερπόντιων, όπως ο εγχυτήρας ακροφυσίων、 βαλβίδων καταθλίψεως、 δυτών、 συνελεύσεων、 αντλιών εγχύσεων και η ανάπτυξη διαδικασίας παραγωγής για να εξασφαλίσει ποιότητα των προϊόντων.

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuxi Xinbeichen International Trade Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Bella

Τηλ.:: +8613701510777

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)